Diğer adalara göre oldukça sakin olan Kınalıada, Prens Adaları içerisinde büyüklük olarak 4. sıradadır. Bu yazımızda kınalı ada plajlarından bahsedeceğiz. Kınalıada Plajları giriş ücretleri, ulaşım bilgileri ve plajlar hakkında daha detaylı bilgiler bu yazımızda sizleri bekliyor.
1- Kumluk Plajı
Kumluk Plaj Tesisleri, Kınalıada’da 1993 yılından bu yana hizmet veriyor. Aile işletmesi olan tesis, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunabilmek için sürekli kendini yeniliyor. Plaj girişinde “Damsız Girilmez” levhası ile aile işletmesi olduğunu vurgulayan tesis, çocuklu aileler için ekstra rahatlık sunuyor. Tesiste müşterilerin güvenliği açısından ise cankurtaran ve ilk yardım konusunda eğitimli doktor sürekli hazır bulunduruluyor. Hizmette müşteri memnuniyetine önem veren işletme Kınalıada’da beach club düzeyinde çalışıyor.
Kumluk Plajı Giriş Ücreti – 2024
Hafta İçi: 400 TL
Hafta Sonu: 500 TL
Kumluk Plajı’na Nasıl Gidilir?
İskeleden kalkan ücretsiz teknelerle veya yürüyerek 15 dakikada gidebilirsiniz. Yürümek isterseniz indikten sonra tabelalerı takip etmeniz yeterli olacaktır.
2- Ayazma Kamo’s Beach Club
90 metrelik sahili var olan plajın ayrıca doğası da çok güzel. Diğer paralı plajlara göre daha sakin. Denize alternatif olarak yüzme havuzu da bulunuyor. Haftanın yedi günü açık olan tesiste zaman zaman konserlerin de düzenlendiği Kamos’ta bir restoran da bulunuyor.
Ayazma Kamo’s Beach Club Giriş Ücreti – 2024
Hafta İçi: 400 TL
Hafta Sonu: 500 TL
Club’ın yanında ücretsiz plajlar da mevcut ama burada da şezlong ve şemsiye kiralama bedelleri plaj ücreti ile aynı.
Ayazma Kamo’s Beach Club Nasıl Gidilir?
İskeleden kalkan ücretsiz teknelerle veya yürüyerek gidebilirsiniz. Yürümek isterseniz tabelaları takip edebilirsiniz.
3- Ülker Restaurant Plajı
Ülker Halk Plajı olarak da bilinen sahilde yemek ve içecek ihtiyaçlarınızı dışarıdan karşılayabileceğiniz gibi Ülker restauranttan da karşılayabilirsiniz.
Ülker Restaurant Plajı Giriş Ücreti – 2024
Halka açık plajın giriş ücreti bulunmamaktadır. Şezlong ve şemsiye kiralama bedelleri 380-450 TL arasında değişmektedir.
Ülker Restaurant Plajı Nasıl Gidilir?
İskeleden kalkan ücretsiz teknelerle veya yürüyerek gidebilirsiniz.
4 – İskele Plajı
Kınalıada ücretsiz halk plajları olarak Kınalıada İskelesi’nin sol ve sağ tarafı kullanılmaktadır. Ülker Halk Plajı olarak da bilinen sahilde yemek ve içecek ihtiyaçlarınızı dışarıdan karşılayabileceğiniz gibi buradaki restauranttan da karşılayabilirsiniz.
İskele Plajı Giriş Ücreti – 2023
Girişi ücretsiz olan plajlarda tuvalet, duş, şemsiye ve şezlong için belirli bir ücret ödenmektedir. 1 adet şezlong şemsiye 400 TL, 2 adet şezlong +1 adet şemsiye 700 TL olup, fiyatlar hafta içi ve hafta sonu değişkenlik göstermektedir.
İskele Plajı’na Nasıl Gidilir?
İskeleden iner inmez sağ veya sol taraftaki plajlardır.
5 – Noya Beach

Noya Beach, sizi kristal berraklığındaki deniziyle karşılıyor. Plajdaki şezlonglarda rahatlayabilir veya denizin tadını çıkarabilirsiniz. Sahildeki restoranda lezzetli deniz ürünleri de mevcut.
Noya Beach Giriş Ücreti – 2024
Girişi ücretsiz olan plajlarda tuvalet, duş, şemsiye ve şezlong için belirli bir ücret ödenmektedir. 1 adet şezlong şemsiye Hafta içi: 400 TL. – Hafa sonu ise: 500 TL. olarak ücretlendirilmiştir.
Noya Beach’e Nasıl Gidilir?
İskeleden iner inmez sağ tarafa doğru ilerleyin, Kınalı çarşı caddesinin içinde.